Kunstkurser Gentofte og Kbh


Kunstkurser i Gentofte og København

Styrk din kreativitet i et kunstnerisk frirum.

Jeg tilbyder kurser i tegning, maling med akvarel, maling med akryl med mere. Der er ingen krav om evne og kunnen. Alle kan skabe. Gennemgående for alle kurserne er, at du lærer at oversætte det du ser til et motiv på en 2D-flade med dit personlige udtryk. Vi fordyber os i, og træner anvendelsen af, de respektive materialer og teknikker. Målet er at skabe et flow, hvor vi skaber og inspireres. Der er kurser som afholdes over flere gange i Gentofte. Andre kurser foregår i København på Glyptoteket eller andre lignende steder. Læs mere om de forskellige kurser her og find det der passer bedst til dig:

Kurser i Gentofte/Hellerup

Frigør din skabertrang:

I løbet af 5 dage i februar, udforsker vi materialer og teknikker i et overdådigt udvalg. Kæmpe Akvarel papir og masser af u-styrligt vådt i vådt teknik, blæk, akryl på lærred og papir, grafit på lækkert tegnepapir, guldblad og harrelim. Massevis af øvelser der udfordre og inspirere. Tid til at gennemarbejde selvstændigt dine egne værker. Besøg af en croquis-model og introduktion til menneskekroppens proportioner.

photo-1613463251864-2a2bc3952817

“Spild ikke tid på at vente på inspiration. Begynd, og inspiration vil finde dig.” H. Jackson Brown Jr. – Forfatter

Slip dine gamle male- og tegneoverbevisninger. På dette kursus spørger vi os selv “hvordan får jeg det bedst mulige ud af det ?” Vi udforsker alle de teknikker, man muligvis ikke selv ville have ’turde’ at kaste sig ud i og boltre os i farver med eneste mål at skabe så meget som muligt. Vi tager imod alle de motiver der kommer frem, fordi de er en vigtig pejling på, hvad der er dine maleriske “guldæg”. Her kan du blive vildere eller mere styret i din stil ved at udfolde kreativiteten i en ægte kunstneriske proces, der ikke har andre mål end det, at finde ind til sin egen udtryksform, uden at dømme den på forhånd.

Kom, lad os være modige, sammen.

Det er en måde at finde frem til din måde at male på. På kurset går vi i dybden med forskellige visualiseringsøvelser og arbejder intuitivt med at opfinde motiver til vores værker og til at lege med forskellige udførelsesmuligheder. Med disse øvelser stiller vi til sidst skarpt ind på, hvad der er din måde at male på, dine motiver og farvevalg med udgangspunkt i de personlige målsætninger du sætter i starten af kurset.

“Den kreative proces er en proces med overgivelse, ikke kontrol.” Julia Cameron – forfatter, kunstner, forfatter og filmskaber

Alle Materialer er inkluderet i prisen samt te, kaffe og snacks, Du skal selv have madpakke med.

Tid:

Kurset forløber over 5 dage i uge 8.

Fra mandag d.21. februar til og med fredag d. 25. februar  kl. 10-16:00

Sted:

Byens Hus i Hellerup,

Værkstedet på 3. sal.

2900 Hellerup

Tilmeld dig her din investering 3.600kr.

Hvis det, mod forventning, bliver nødvendigt at aflyse kurset, får du beløbet tilbagebetalt, til det kort du har brugt til betalingen.

I marts starter hold, 2 dage om ugen igen, tirsdag og onsdage.

max plads til 8 pers. per hold.

Mal med akryl

Udforsk akrylmalingens mange muligheder. Vi arbejder med forskellige motivgenrer, arbejdsmetoder, malerværktøj, forskellige grunderinger, lys, skygge og valør, brug af dækkende akryl, transparente teknikker, laveringer, tørpensel, farveblandinger, lasering og “Alle Prima”. Malingen inkluderet i prisen og der vil være pensler samt andre materialer til rådighed. Man skal kun medbringe sine egne malelærreder. 

I løbet af kurset vil der være The, kaffe, kolde drikke, snacks og frugt

TID: 

Kl. 10-13:00

Tirsdage: Marts 8, 15, 22, 29. April: 5. og 12.

eller

Onsdage:9, 16, 23, 30, April: 6. og  13. 

6 gange i alt

STED:

 Frimodtsvej 15

2900 Hellerup

Pris:1795,-

tilmeld dig Tirsdage her

og onsdage her

Kurser i København

Kurserne vil foregå som udflugter, hvor museer, gader og pladser vil være vores undervisningslokaler. Indgang på museer er inkluderet i prisen.