Kunstkurser Gentofte og Kbh

Kunstkurser i Gentofte og København

Styrk din kreativitet i et kunstnerisk frirum.

Jeg tilbyder kurser i tegning, maling med akvarel, maling med akryl med mere. Der er ingen krav om evne og kunnen. Alle kan skabe. Gennemgående for alle kurserne er, at du lærer at oversætte det du ser til et motiv på en 2D-flade med dit personlige udtryk. Vi fordyber os i, og træner anvendelsen af, de respektive materialer og teknikker. Målet er at skabe et flow, hvor vi skaber og inspireres. Der er kurser som afholdes over flere gange i Gentofte. Andre kurser foregår i København på Glyptoteket eller andre lignende steder. Læs mere om de forskellige kurser her og find det der passer bedst til dig.

Efter man har trykket på linket på hjemmesiden:

Kurser i Gentofte

Kurserne i Gentofte kommer til at foregå på Adolphsvej nr.59, i et smukt og lyst “fabrikslokale” i den gamle TDC bygning på 1. sal. Man går op ad metaltrappen på ydersiden af huset ved parkeringspladsen. I samme lokale holder “Bloom institute” til (læs mere på https://bloom.institute). Den kreative stemning hænger, så at sige, i væggene.

Kurser i København

Kurserne vil foregå som udflugter, hvor museer, gader og pladser vil være vores undervisningslokaler. Indgang på museer er inkluderet i prisen.