Kunstkurser i Andalusien

Kunstkurser i Andalusien

Find ro, velvære og kreativitet i naturskønne omgivelser
 

Forkæl og plej dig selv i smukke omgivelser. På denne rejse tilbyder min dygtige kollega Kristine Birkedal og jeg en kunstrejse og kreativ terapi kombineret med Reiki og meditation. Vi skifter de kolde og grå vintermåneder ud med varme, sol og appelsintræer. I efteråret (uge 41) tager vi op i Andalusiens bjerge tæt ved byen Jbugo. I december og januar er vi i Sevilla, hvor der er mulighed for at kombinere dette kursus med et besøg i byen.

Træk stikket, pust ud og tag med på en tur, hvor tiden er dedikeret til at du kan fordybe dig, opleve naturen og udtrykke dig intuitivt. Ved at kombinere værktøjer fra kunsten og mindfulness kommer du til at lave øvelser, hvor du kan udfolde dig kreativt, fokusere på at være i nuet og får fornyet energi.
 

Med kunstkurser i Andalusien får du mulighed for kreativ udfoldelse – som at male, tegne eller lave mosaik i samspil med naturoplevelser og meditation. Dette vil give dig en mulighed for at slappe af, koncentrere dig om at være i nuet og give dig selv den indre ro og kontakt med dig selv og indsigt i dine kompetencer, der er brug for i en travl hverdag.

På kurset vil du bl.a. lære, se og opleve:

 – Mindful mosaik samt intuitiv maling og tegning

 – Dine kunstneriske kompetencer at kende

 – Andalusiens natur og dyreliv gennem mindful walking 

 – Komme i kontakt med nuet og opleve dig selv og dine omgivelser

 – Mindful madlavning

Praktisk: Afholdes en gang i uge 41 (efterår) og en uge i foråret, hvert år.

Pris for deltagelse: 5.000 kr.

Tilmelding

Vil du gerne tilmeldes eller høre mere om mine kunstkurser i Andalusien?

Kontakt mig helt uforpligtende: Kontakt


Skriv et svar